(Pülümür Haber)

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, ilçede sosyal ve kültürel etkinliklerin ilkine imza attı. Pülümür Kaymakamlığı, Pülümürlüleri  tiyatroyla buluşturuyor.  Tiyatro Balans, Kaymakamlığın desteğiyle,    “Pembe Aslında Siyahtır” ve “Komiği Düşünüldü”  konulu  iki ayrı tiyatro  gösterisi sunacak.  Kasım Uçkan’ın kaleme aldığı, Metin Karaman’ın yönettiği,     “Pembe Aslında Siyahtır” oyunu, 10 Ekim Pazartesi günü saat 11.00’de Gazi Anadolu Lisesi konferans salonunda öğrenciler için sergilenecek. Tekin Duman’ın yazdığı “Komiği Düşünüldü” oyunu, 10 Ekim Pazartesi günü saat 13.30’da  Gazi Anadolu Lisesi konferans salonunda Pülümürlü vatandaşlar için  sergilenecek.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, ilçede sosyal ve kültürel etkinlikler için ilk adımı attı. Pülümür Kaymakamlığı, Pülümürlü  vatandaşları ve öğrencileri ücretsiz  tiyatroyla buluşturuyor.  Tiyatro Balans, Pülümür Kaymakamlığının desteğiyle,    “Pembe Aslında Siyahtır”  ve “Komiği Düşünüldü”  konulu  iki ayrı tiyatro  gösterisi sunacak. 

“Pembe Aslında Siyahtır” oyunu öğrencilere yönelik

PEMBE ASLINDA SİYAHTIR

Kasım Uçkan’ın kaleme aldığı, Metin Karaman’ın yönettiği  oyun, 10 Ekim Pazartesi günü saat 11.00’de Gazi Anadolu Lisesi konferans salonunda öğrenciler için sergilenecek. Oyunda, uyuşturucu bağımlılığı ve uyuşturucuyla mücadele konusu işleniyor.

Kasım Uçkan

KOMİĞİ DÜŞÜNÜLDÜ

Tekin Duman’ın yazdığı “Komiği Düşünüldü”  adlı   oyun,  10 Ekim Pazartesi günü saat 13.30’da  Gazi Anadolu Lisesi konferans salonunda Pülümürlü vatandaşlar  için sergilenecek.

Tiyatro oyunlarının   ilgi görmesi bekleniyor.

“Komiği Düşünüldü” oyununa Pülümür halkı davetli

 (Pülümür Haber,  9 Ekim 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir