(Pülümür Haber)

Tunceli İl Millî Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekçi,  Pülümür’de bazı temaslarda bulundu.  İl Millî Eğitim Müdürü’ne,  Müdür Yardımcıları Ali Ekber Küçük, Serdar Parlak ve Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurali Özdemir  eşlik etti.   Tunceli İl Millî Eğitim Müdürü ve beraberindekiler, Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal’ı ziyaret  ederek, bir  süre görüştü.  İl Millî Eğitim Müdürü ve çalışma arkadaşları, daha sonra Pülümür Gazi Anadolu Lisesi, Pülümür Şehit Öğretmen Ayhan Kural Ortaokulu ve Pülümür Dede Korkut İlkokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Tunceli İl Millî Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekçi,    Müdür Yardımcıları Ali Ekber Küçük ,Serdar Parlak ve Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurali Özdemir’le birlikte Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal’ı ziyaret etti  

Tunceli İl Millî Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekçi,   Pülümür’de bazı temas ve incelemelerde bulundu.  İl Millî Eğitim Müdürü’ne,  Müdür Yardımcıları Ali Ekber Küçük ,Serdar Parlak ve Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurali Özdemir  eşlik etti.  

KAYMAKAM MEHMET ÇAĞATAY ÇAKAL’A ZİYARET

Tunceli İl Millî Eğitim Müdürü  Gürsel Ekmekçi ve beraberindekiler, Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal’ı ziyaret  ederek, bir  süre görüştü.  Millî Eğitim Müdürü, Pülümür Kaymakamı’na hayırlı olsun, dileğinde bulundu.

OKULLAR DA ZİYARET EDİLDİ

 İl Millî Eğitim Müdürü ve çalışma arkadaşları, daha sonra Pülümür Gazi Anadolu Lisesi, Pülümür Şehit Öğretmen Ayhan Kural Ortaokulu ve Pülümür Dede Korkut İlkokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Tunceli İl Millî Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekçi, taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için hazırlanan yemeği denetledi

(Pülümür Haber, 5 Ekim 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir