(Pülümür Haber)

Pülümür Doğanpınar köyündeki Büklü Dede  Cemevi, bugün önemli  bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.   Büklü Dede Cemevi,  Seyyid Büklü Dede’yi Anma Programı gerçekleştirdi.  Programa Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan,  Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun ve Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Pülümür Doğanpınar köyündeydi. Vali Özkan, Büklü Dede Cemevi Başkanı Ali Yoleri, Büklü Dede Cemevi Dedesi Aslan Büklü ve Tunceli Cemevi Başkanı Ali Ekber Yurt’la bir arada

Pülümür Doğanpınar köyü, bugün çok sayıda konuğu ağırladı.  Köydeki  Büklü Dede  Cemevi, aralarında Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan’ın da yer aldığı, bazı  üst düzey bürokrat, siyasetçi ve askeri  bir araya getirdi.

Pülümür Doğanpınar Büklü Dede Cemevinde gerçekleştiirlen etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı

Büklü Dede Cemevi,  Seyyid Büklü Dede’yi Anma Programı gerçekleştirdi.  Programa Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Jandarma Albay Tansu Barış Mahmutoğlu, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can,  Tunceli İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Arslan, Büklü Dede Cemevi Başkanı  Ali Yoleri, Büklü Dede Cemevi Dedesi Aslan Büklü, Tunceli Cemevi Başkanı Ali Ekber Yurt   ve çok sayıda vatandaş katıldı.

(Soldan sağa üçüncü sıradan itibaren) Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun ve Jandarma Albay Tansu Barış Mahmutoğlu 

Etkinlikte birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı. Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan ve Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, 10 Temmuz Seyyid Büklü Dede’yi  Anma  Programı’nda konuştu.  

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, etkinliğe katılan vatandaşlara seslendi

Vali Özkan, konuşmasında  birlik ve kardeşliğe  vurgu yaptı.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Büklü Dede Cemevi yöneticileri ve vatandaşlarla görüştü

(Pülümür Haber, 10 Temmuz 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir