(Pülümür Haber)

Yarın Kurban Bayramı. Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali  Özkan,  dinî bayramların, sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularını güçlendirdiğini dile getirdi.

Yarın, 4 günlük  Kurban Bayramı’nın ilk günü. Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Tunceli Valisi  dinî bayramların, sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularını güçlendirdiğini dile getirdi

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan’ın yayımladığı Kurban Bayramı mesajı:

“Milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel, en anlamlı örneklerinin yaşandığı dinî bayramlarımız; sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının güçlenmesine, toplumun birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesine ve geleceğe daha  güvenle bakmamıza vesile olan özel günlerdir. Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; bütün Tuncelili hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesi hem milletimiz hem insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olması dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

(Pülümür Haber, 8 Temmuz 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir