(Pülümür Haber)

Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi  toplandı. Kaymakam Emrah Uzun’un başkanlığında  gerçekleştirilen toplantıya  İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Arslan ve Meftun Kılıç ile köy muhtarları katıldı.  Toplantıda yapılan oylamada, Çakırkaya Köyü Muhtarı Hüseyin Çaktı ve Hacılı Köyü Muhtarı Murat Genç, Birlik Encümenliği görevine yeniden seçildi.

Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi toplantısı, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı

Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi bugün  toplandı. Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun’un yönettiği  toplantıya  İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Arslan ve Meftun Kılıç ile köy muhtarları katıldı. 

Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi, Kaymakam Emrah Uzun’un başkanlığında toplandı

Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi toplantısı. saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın  okunmasıyla başladı.  Toplantıda, 2021 yılı faaliyet raporu okundu, köy katkı payları ele alındı.

Çakırkaya Köyü Muhtarı Hüseyin Çaktı

Toplantıda, Birlik Encümenlerinin   belirlenmesi için yapılan seçimi, Çakırkaya Köyü Muhtarı Hüseyin Çaktı ve Hacılı Köyü Muhtarı Murat Genç kazandı.

Hacılı Köyü Muhtarı Murat Genç

Pülümür Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Başkanı ve Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun, Meclis üyelerine başarı dileğinde bulundu.  

Toplantıya İl Genel Meclisi üyeleri Hüüseyin Arslan, Meftun Kılıç ve köy muhtarları katıldı

(Pülümür Haber, 7 Temmuz 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir