(Pülümür Haber)

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Özkan, mesajında,  hoşgörü, sevgi, kaynaşma,  paylaşma ve dayanışmaya vurgu yaptı.

Ramazan Bayramı, bugün kutlanıyor. Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı  mesajda  hoşgörü, sevgi, kaynaşma,  paylaşma ve dayanışmaya vurgu yaptı.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan’ın yayımladığı  Ramazan Bayramı mesajı:

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan

“Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ı güzel anılarla geride bırakıyor ve Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar; millî, insani ve dinî değerlerimizin ve bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, sevgi, saygı ile hoşgörünün arttığı ve toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Bu duygular içinde bütün Tuncelili hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesi hem milletimiz hem insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olması dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

(Pülümür Haber, 2 Mayıs 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir