(Pülümür Haber)

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, 14 Mart Tıp Bayramı  dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sağlık ordusunun Tıp Bayramı’nı kutlayan Vali Özkan, Tunceli Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, 14 Mart Tıp Bayramı  dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Özkan, mesajında, sağlık ordusunun, salgının etkisinin azaltılması konusunda   büyük  pay sahibi olduğunu vurguladı.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Vali Yardımcısı Uğur Karakaya ve İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz’la birlikte Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serkan Calp’i ziyaret ederek bir süre görüştü

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tunceli Devlet Hastanesini ziyaret etti. Vali Özkan, hastanede çalışan sağlık emekçilerinin Tıp Bayramı’nı kutladı.  Tunceli Valisi’nin hastane ziyaretindeVali Yardımcısı Uğur Karakaya ve İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz da yer aldı.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Tunceli Devlet Hastanesi personeline karanfil dağıttı

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan’ın  yayımladığı  14 Mart Tıp Bayramı mesajı:

“Sağlık, insanoğlunun kısa ömründe en değerli hazinedir. Bu hususta en önemli görevi de tıp camiasının değerli mensupları üstlenmiştir.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını süresince sağlık ordumuzun kahraman mensupları, mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalışmış; salgının ülkemizdeki etkisinin azaltılması noktasında en büyük pay sahibi olmuştur. Sağlık ordumuzun bu süreçte göstermiş olduğu büyük çaba, ve fedakârlıklar her türlü takdirin üzerindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle gerek kutsal vazifelerini yerine getirirken vefat eden, gerekse geçmişten günümüze ebediyete intikal eden tüm sağlık çalışanlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor, sağlık alanında ülkemize ve tüm insanlığa katkı sağlayan tıp camiamıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor; sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum.”

Vali Özkan, Tunceli Devlet Hastanesinin çeşitli birimlerinde görev yapan sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı
Vali Mehmet Ali Özkan’ın ziyaretinde, Atatürk’ün, “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz.” özdeyişi öne çıktı
Vali Özkan’a, Başhekim Uzm. Dr. Serkan Calp eşlik etti
Tunceli Valisi, hasta ve hasta yakınlarına karanfil dağıttı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir