(Pülümür Haber)

Yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Özkan, mesajında, kadınların toplumsal hayatta önemli roller üstlendiğine dikkat çekti.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Özkan, mesajında, kadınların toplumsal hayatta önemli roller üstlendiğine dikkat çekti.

Tunceli Valisi Özkan, kadının, yeryüzünde sevginin, vefanın ve fedakârlığın sembolü olduğunu belirtti.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan’ın, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla  yayımladığı mesaj şöyle:

“Kadın yeryüzünde sevginin, vefanın ve fedakârlığın sembolüdür. Aile birliğimizin sağlanmasında, toplumsal yapımızın belirlenmesinde, gelecek nesillerimizin mutlu ve donanımlı olarak yetiştirilmesinde en önemli paylardan biri de kadınlarımızındır.

Toplumların en temel yapı taşlarından aile kurumunun annesi olan kadınlarımız, son yıllarda toplumsal hayatımızın her alanında giderek daha aktif bir şekilde yer almaya ve önemli roller üstlenmeye başlamışlardır.

Hayatımızın her safhasında hiçbir karşılık beklemeden fedakârca yanımızda yer alan, başta kahraman Şehitlerimizin ve Gazilerimizin muhterem anneleri ve yakınları olmak üzere tüm hanımefendileri saygıyla selamlıyor; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir