(Pülümür Haber)

13 Aralık’ta Almanya’da yaşamını yitiren Murat Akkılıç (54), 16 Aralık Perşembe günü Pülümür Mezra köyünde toprağa veriliyor. Mezra âşığı Murat Akkılıç, köyünde sonsuzluğa uğurlanacak.

Dün tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yuman  Pülümür Mezralı Murat Akkılıç, çok sevdiği Mezra köyünde sonsuzluğa uğurlanacak.

Murat Akkılıç’ın cenazesinin yarın hava yoluyla  Almanya’dan Elazığ’a, getirileceği öğrenildi. Akkılıç’ın naaşı, Elazığ’dan kara yoluyla Pülümür’e getirilecek.

Murat Akkılıç, 16 Aralık Perşembe günü Pülümür Mezra Köyü Mezarlığında  toprağa verilecek.

Almanya’da koronavirüse yakalanan Murat Akkılıç,  yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmış, hastanede verdiği  yaşam savaşını kaybetmişti.

Akkılıç’ın zamansız ölümü büyük üzüntüye yol açmıştı.  

Murat Akkılıç, 54 yaşındaydı.

Murat Akkılıç’ın zamansız ölümü sevenlerini yasa boğdu

TAZİYE MESAJI YAĞDI

Murat Akkılıç’ın ölümünden  duyulan büyük üzüntü, sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

İşte onlardan birkaçı:

Hüseyin Arslan

Hüseyin Arslan: Olmadı be sevgili kardeşim,  sana ölüm hiç yakışmadı… Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailesine sabır diliyorum.

Murat Güler

Murat Güler: Amcaoğlu Murat Akkılıç’ı  koronadan dolayı kaybettik.  Çok üzgünüm. Mekânı cennet olsun.

Dursun Ali Yaman

Dursun Ali Yaman: Bu  acıyı anlatabilecek cümleleri bulamıyorum. Kayınbiraderim, dostum, arkadaşım, sırdaşım Murat Akkılıç’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Yıldızlar yoldaşı olsun. Sözün bittiği yerdeyiz…

Kemal Yaman

Kemal Yaman: Üzgünüm hem de çok. Kayınbiraderim Murat Akkılıç’ın ani ölümü bizleri şok etti.  Güzel insan, iyi bir dost,  iyi bir yoldaş…  Ölüm sana yakışmadı.  Sevdiğin Dikili bile bugün karanlıklara gömüldü, ama her zaman kalbimizdesin.  Seni unutmak mümkün mü, asla unutmayacağız…  Güle güle güzel insan.  Mekânın cennet olsun.  Işıklar yoldaşın olsun.  Tüm sevenlerinin başı sağ olsun.

Musa Canpolat

Musa Canpolat: Allah rahmet eylesin. Bütün sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Hasan Arslan

Hasan Arslan: Sevgili kirvem, çocukluk arkadaşım Murat Akkılıç’I genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta ailesi olmak üzere hepimizin başı sağ olsun,  mekânı cennet olsun.  Işıklar içinde yatsın. Çok ama çok üzüldüm.

Ali Yıldız

Ali Yıldız: Duyduğumda donakaldım. İnsanın inanası gelmiyor. Olmadı be arkadaşım, güzel dostum. Sana ne diyeceğimi bile bilemiyorum. Böyle ansızın gidişin bizi derinden üzdü. Devrin daim, yıldızlar yoldaşın olsun. Basta ailen olmak üzere hepimizin başı sağ olsun.

Niymet Müller

Niymet Müller: Olmadı güzel kardeşim,  olmadı gidişin. Şoktayım

Murat Düzgün

Murat Düzgün: Yine o ettiğin şakalardandır sandım, uzunca bir süre donakalarak…. Şaşkınlıkla donup kaldığın andır. Etrafındakilere bakıp bir şey anlayamazsın, her şey birden anlamsızlaşır, sözcükler bir bir boğazına düğümlenir. Sesin çıkmaz bağıramazsın, ağlamak istersin göz pınarların kurumuştur. Yaşadığına sevinemez ve öylece yarım kalırsın. Hayattaki tüm haberlere kızgınlığın artarken o yoktur artık, sen yarımsın artık. Birbirimize çok uzakken o kadar çok yakındık, yine yakın olacağız. Kardeşim can dostum uğurlar olsun, Işıklar yoldaşın olsun.

Sevim Erginoğlu

Sevim Erginoğlu: Başınız sağ olsun.. Murat abimizin yıldızlar yoldaşı olsun. Işıklarda uyusun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Üzgünüz.

Arif Güler

Arif Güler: Değerli büyüğüm, akrabam Murat Akkılıç’ı kaybettik. Maalesef, korona illeti aramızdan ayırdı.  Toplum tarafından sevilen, sayılan abimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Keşke ölüm yalan olsaydı. Maalesef her şey yalan, ölüm gerçek! Tüm sevenlerinin başı sağ olsun .Mekânı cennet olsun. Yıldızlar yoldaşın olsun..

Ahmet Pınar

Ahmet Pınar: Murat Akkılıç’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

2 thoughts on “MURAT AKKILIÇ, PÜLÜMÜR MEZRA KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLİYOR

  1. Sayın Akkılıç ailesine, tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Yeri, mekânı cennet olsun. Nur içinde yatsın. Zamansız ölüm… Didim Aydın

  2. Çok derin bir acı içindeyim.. Böyle olmadı güzel insan, sevgili arkadaşım
    MURAT….Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun. Devri daim olsun .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir