(Pülümür Haber)

Tunceli  Valisi  Mehmet Ali Özkan ve Komutanlar, Hozat’ta çeşitli temaslarda bulundu.  Vali Özkan,   Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Durali Ceylan,  Hozat Kaymakamlığını ve 51. Komando Tugay Komutanlığını  ziyaret etti. Hozat’ta yapımı süren şehitlikte incelemelerde bulunan Vali ve Komutanlar, Hozat Kaymakamı Cuma Emeç’le birlikte,  Hozatlı halk ozanı Ahmet Yurt’un eşi Fethiye Yurt’un cenaze törenine katıldı.

Vali Mehmet Ali Özkan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Turgay Aras, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Durali Ceylan ve Hozat Kaymakamı Cuma Emeç (Hozat Hükûmet Konağı)

HOZAT KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET

Tunceli  Valisi  Mehmet Ali Özkan ve Komutanlar, Hozat’ta çeşitli temaslarda bulundu.  Vali Özkan,   Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Durali Ceylan’la birlikte Hozat Kaymakamlığını  ziyaret etti.

Vali Özkan ve Komutanlar, Hozat Kaymakamı Cuma Emeç’le görüştü.

Vali Mehmet Ali Özkan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Turgay Aras, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Durali Ceylan ve Hozat Kaymakamı Cuma Emeç, Hozat Kaymakamlığında

51. KOMANDA TUGAY KOMUTANLIĞINA ZİYARET

Vali  Mehmet Ali Özkan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Turgay Aras, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Durali Ceylan ve Hozat Kaymakamı Cuma Emeç ile birlikte, 51’inci Komando Tugay Komutanlığını ziyaret ederek bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Mehmet Ali Özkan, 51. Komanda Tugay Komutanlığında

HOZAT ŞEHİTLİĞİNDE İNCELEME

Tunceli Valisi  Mehmet Ali Özkan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Turgay Aras, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Durali Ceylan ve Hozat Kaymakamı Cuma Emeç,  Hozat’ta  yapımı  devam eden  Hozat Şehitliği’nde incelemelerde bulundu. .

Hozat Şehitliği

PROTOKOL, HALK OZANI AHMET YURT’UN EŞİ FETHİYE YURT’UN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Vali Mehmet Ali Özkan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Turgay Aras ve İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Durali Ceylan ve Hozat Kaymakamı Çetin Emeç, Hozatlı halk ozanı  Ahmet Yurt’un eşi ve Hacı Bektaşı Veli Kültürünü Yayma Derneği Başkanı Ali Ekber Yurt’un annesi  Fethiye Yurt’un cenaze törenine katıldı.

Vali Özkan ve Komutanlar ve Hozat Kaymakamı Cuma Emeç, halk ozanı Ahmet Yurt’un eşi Fethiye Yurt’un cenaze törenindeydi

Hozat’taki ziyaret ve incelemelerini tamamlayan Vali Özkan ve komutanlar, Tunceli’ye döndü.

Vali Mehmet Ali Özkan, Hozatlı vatandaşlarla sohbet etti
Vali Özkan ve Komutanlar, Hozat’ta, 51. Komando Tugay Komutanlığında

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir