BÜLENT TEKBIYIKOĞLU VE MUHTARLAR-19 EKİM 2024

(Pülümür Haber)

19 Ekim Muhtarlar Günü, etkinliklerle kutlanıyor.   Tunceli Valiliği,  gün dolayısıyla muhtarlar onuruna yemekli  program  düzenledi.   Tunceli Valisi Bülent  Tekbıyıkoğlu, Tunceli İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Ali Akar,  Tunceli Vali Yardımcısı Kemal Sefa Gökmenoğlu,  Tunceli İl Emniyet Müdürü Hakan Duman ve protokol üyeleri, yemekte muhtarlarla bir araya geldi. Tunceli Valisi,  programda,  muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çekerek, hizmetlerin daha da geliştirilmesi için atılacak adımları değerlendirdi.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Tunceli İl Jandarma KOmutanı Jandarma Albay Ali Akar, Tunceli :İl Emniyet Müdürü Hakan Duman, muhtarlarla bir arada.

Tunceli Valiliği,   19  Ekim Muhtarlar Günü  dolayısıyla muhtarlar onuruna yemekli  program düzenledi.  Programda protokol üyeleri muhtarlarla buluştu.

Tunceli Valisi Bülent  Tekbıyıkoğlu, Tunceli İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Ali Akar,  Tunceli Vali Yardımcısı Kemal Sefa Gökmenoğlu,  Tunceli İl Emniyet Müdürü Hakan Duman ve protokol üyeleri, yemekte muhtarlarla bir araya geldi.

Tunceli Valisi,  programda,  muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çekerek, hizmetlerin daha da geliştirilmesi için atılacak adımları değerlendirdi.

Tunceli Valisi Bülent  Tekbıyıkoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü  dolaysıyla  bir mesaj yayımladı.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesaj.

Tunceli Valisi, mesajında, şu ifadelere yer  verdi:

“Vatandaşlarımızın yereldeki en yakım çözüm ortakları, hakkaniyetin simgeleri olarak, devletimizin tüm imkânlarını vatandaşlarımıza en hızlı şekilde ulaştırmak  için özveriyle çalışan; sadece yerel hizmetlerin sunulmasında değil, aynı zamanda toplumun birlik ve beraberliğinin  pekiştirilmesinde büyük  katkı sunan muhtarlarımızın  19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.”   

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesaj

(Pülümür Haber,  19 Ekim 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir