ERSIN-BILGE-ESEKLE

(Pülümür Haber)

Kamuoyunda Eşekli Dostoyevski adıyla tanınan Yazar Ersin Bilge, gezilmedik köy, kapısı çalınmadık okul bırakmamaya kararlı görünüyor. Dünya klasikleri ve kırtasiye malzemeleriyle öğrencilerin sevincine ortak olan Yazar Bilge’yi yoğun bir sonbahar programı bekliyor.  Ersin Bilge, Ekim ayında, aralarında Tunceli Ovacık’ın da yer aldığı  dokuz ayrı programda öğrencilerle buluşacak. 

3 EKİM’DE PAZARCIK’TA

Ersin Bilge’nin Pazarcık programına Pazarcık Belediyesi katkı sunuyor.

Eşekli Dostoyevski’nin Anadolu köylerine yolculuğu devam ediyor. Yazar Ersin Bilge, yoğun bir sonbahar programı için  yeniden yollara düşüyor. Yazar Bilge, 3 Ekim’de, Kahramanmaraş Pazarcık’ta bin dolayında öğrenciyle bir araya gelecek. Pazarcık Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilecek programa Hasan Cacık ve Ali Şahin, destek sunuyor.  

Hasan Cacık’ın işlettiği Golden Smokez, Ersin Bilge’nin Pazarcık programına destek sundu.

5 EKİM’DE RİZE PAZAR’DA

Ersin Bilge, 5 Ekim’de, Rize Pazar’da okurlarıyla bir araya gelecek.  Yazar,  Pazar Belediyesinin destek sunduğu programda, söyleşi yapacak, kitaplarını imzalayacak.

6 EKİM’DE RİZE FINDIKLI’DA

Yazar Ersin Bilge,  6 Ekim günü,  Fındıklı Belediyesinin davetlisi olarak ilçede  söyleşi yapacak, kitaplarını imzalayacak. Kadirhan Kadıoğlu Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleştirilecek etkinliğin ilgi görmesi bekleniyor.  

7 EKİM’DE ARTVİN BORÇKA’DA

Eşekli Dostoyevski Ersin Bilge, 7 Ekim’de, Artvin Borçka’da düzenlenecek programa katılacak. Borçka Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilmesi planlanan etkinlik kapsamında  okurlarıyla söyleşecek, kitaplarını imzalayacak.

8 EKİM’DE  ARTVİN’DE

Yazar Ersin Bilge, 8   Ekim tarihinde    Artvin’de olacak. Yazar, Artvin’de düzenlenecek programda Artvinlilerle  bir araya gelecek. Eşekli Dostoyevski, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Artvin Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte, katılımcılarla söyleşinin ardından eserlerini imzalayacak.

9 EKİM’DE  ARTVİN ŞAVŞAT’TA

Eşekli Dostoyevski,  9  Ekim Çarşamba günü,    Şavşatlılarla  buluşacak. Yazar davetlilerle söyleşinin ardından, kitaplarını imzalayacak.

Ersin Bilge, Şavşat Kültür ve Sanat Evinde okurlarıyla buluşacak.

12 EKİM’DE  BURDUR YEŞİLOVA  FAKİR BAYKURT’U ANMA PROGRAMINDA

Yazar Ersin Bilge,  12  Ekim’de, Fakir Baykurt’u anma programı kapsamında   Burdur Yeşilova ve Akçaköy’de gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklere katılacak. Yazar, etkinliklerde 300 dolayında öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

Ersin Bilge’nin Burdur Yeşilova ve Akçaköy etkinliğine Almanya’nın  Troisdorf  kentinden  Veli Özdemir destek sunuyor.

15 EKİM’DE OVACIK’TA

Ersin Bilge, 15  Ekim’de, Ovacık Belediyesinin davetlisi olarak ilçeye gelecek.  Yazar, ilçede öğrenim gören öğrencilerle söyleşecek, dünya klasikleri ve kırtasiye malzemelerini dağıtacak.

22 EKİM’DE İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE DR. OKTAY DURAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE

Eşekli Dostoyevski’nin Ekim ayı programında son durağı,  İstanbul Küçükçekmece  Dr. Oktay Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  olacak.

Yazar, İstanbul Küçükçekmece  Dr. Oktay Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrencileriyle söyleşecek, dünya klasikleri ve kırtasiye malzemesi dağıtacak.  

(Pülümür Haber, 1 Ekim 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir