(Pülümür Haber)

Bir süredir Almanya’da çeşitli temaslarda bulunan Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, yurda döndü. Türkiye ve AB Arasında Şehir Eşleştirme-II:  Yeşil Bir Gelecek projesi kapsamında bir dizi temasta bulunan Pülümür Belediye Başkanı,  Türkiye’nin Stuttgart Başkonsolosu Makbule Koçak Kaçar  ve Baden Württemberg Eyalet Meclisi Başkanı Muhterem Aras’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.  

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Stuttgart Başkonsolosu Makbule Koçak Kaçar’ı ziyaret etti.

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm  Tosun, Almanya’daki temaslarını tamamlayarak yurda döndü. Türkiye ve AB Arasında Şehir Eşleştirme-II:  Yeşil Bir Gelecek projesi kapsamında bir dizi temasta bulunan Pülümür Belediye Başkanı,  Türkiye’nin Stuttgart Başkonsolosu Makbule Koçak Kaçar  ve Baden Württemberg Eyalet Meclisi Başkanı Muhterem Aras’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.  

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun ve çalışma arkadaşları, Baden Württemberg Eyalet Meclisi Başkanı Muhterem Aras’la bir arada.

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm  Tosun, Almanya’daki temaslarıyla ilgili  yazılı açıklama yaptı.  Belediye Başkanı, açıklamasında  şu ifadelere yer verdi:

Müslüm Tosun’un, Stuttgart Başkonsolosluğu ziyaretinde proje yürütücüleri de yer aldı.

Türkiye ve AB Arasında Şehir Eşleştirme-II:  Yeşil Bir Gelecek projesi kapsamında proje ortağı olduğumuz Buca Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi, Yuva Derneği ile Stuttgart Belediyesindeki uygulama çalışmaları Almanya’nın Stuttgart kentinde yapıldı.

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Türkiye ve AB Arasında Şehir Eşleştirme-II:  Yeşil Bir Gelecek projesi toplantısında.

Eğitim ve uygulama çalışmalarının yanı sıra bir seri ziyaret  ve görüşmeler de yapıldı.

Stuttgart Başkonsolosu Makbule Koçak Kaçar Hanımefendi’yi ve Baden Württemberg Eyalet Meclisi Başkanı Muhterem Aras Hanımefendi’ye   ziyarette bulunduk.

Gerek Stuttgart Belediyesine ve proje yürütücüsü  Annegret Hanım’a ev sahipliğinden ötürü çok teşekkür ederiz.”

Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, ilçede planladığı projeler için kaynak arayışında.

(Pülümür Haber, 20 Eylül 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir