(Pülümür Haber)

AK Parti Tunceli İl Başkanı Bülent Süner ve  Pülümür İlçe Başkanı Yılmaz Kılıçoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek bir süre görüştü. Pülümür-Tunceli kara yoluyla ilgili sorunların  gündeme geldiği görüşmede, yol projesi ve   aydınlatma  konusu da ele alındı.

Pülümür-Tunceli kara yolunda gözlenen  sorunlar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında değerlendirildi. Bakanlıkta, bir süredir gündemde olan Pülümür-Tunceli kara yolu projesi ele alındı.  

(Soldan sağa) AK Parti Tunceli İl Başkanı Bülent Süner, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve AK Parti Pülümür İlçe Başkanı Yılmaz Kılıçoğlu.

AK Parti Tunceli İl Başkanı Bülent Süner ve   Pülümür İlçe Başkanı Yılmaz Kılıçoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti. 

Görüşmede, Pülümür-Tunceli kara yoluyla ilgili sorunlar gündeme geldi. Kara yolu projesinin ele alındığı görüşmede, yolun aydınlatılması konusu değerlendirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının, Pülümür-Tunceli kara yolunda yaşanan sorunların çözümü  için çalışma başlatması bekleniyor.

(Pülümür Haber, 21 Ağustos 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir