(Pülümür Haber)

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Tunceli İl Genel Meclisi Eski Başkanı Hüseyin Arslan ve beraberindeki heyeti  makamında ağırladı. Görüşmede, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Kemal Sefa Gökmenoğlu da yer aldı. Salördek köyünden Alişan Arslan ve Hıdır Düzgün’ün de katıldığı ziyarette,  Salördek köyünün sorun ve talepleri dile getirildi. 

Pülümür Salördek köylüleri, bugün Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Salördek köylülerini ağırlayan Vali Tekbıyıkoğlu, köyün sorun  ve talepleri hakkında bilgi aldı. Görüşmede, Tunceli Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Kemal Sefa Gökmenoğlu da yer aldı.

Tunceli İl Genel Meclisi Eski Başkanı Hüseyin Arslan, Hıdır Düzgün ve Alişan Arslan’dan oluşan  heyet, Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.  Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Kemal Sefa Gökmenoğlu’nun  da yer aldığı görüşmede, Salördek köyünün sorun ve talepleri dile getirildi.   

Pülümür Salördek köylüleri, Tunceli Valisi’ne, köy tüzelkişiliğinin geri verilmesi vb. sorun ve taleplerini iletti.  Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun, köyün sorunlarıyla yakından ilgilendiği ve çözüm için gerekli talimatları verdiği öğrenildi.

Görüşmeye katılan Tunceli İl Genel Meclisi Eski Başkanı Hüseyin Arslan, köyün sorunlarıyla yakından ilgilenen Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’na teşekkür etti.

(Pülümür Haber,  13 Ağustos 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir