MUHTARLAR TOPLANTISI

(Pülümür Haber)

Pülümür’de görev yapan mahalle ve köy muhtarları, Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen  toplantıda bir araya geldi. Pülümür Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak’ın yönettiği  toplantıya,  muhtarların yanı sıra bazı kurum yöneticileri, Tunceli İl Genel Meclis Üyeleri ve   siyasi parti temsilcileri katıldı.  Toplantıda  mahalle ve köylerin sorunları masaya yatırıldı.  

Toplantıya, Pülümür Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak başkanlık etti.

Pülümür köy ve mahalle muhtarları, bugün gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, mahalle ve köylerin sorunları not edildi, çözüm önerileri üzerinde duruldu.  Muhtarlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen toplantıya bazı kurum yöneticileri de katıldı.   

Pülümür Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak’ın yönettiği  toplantıya  muhtarların yanı sıra Tunceli İl Genel Meclis Üyeleri Meftun Kılıç ve Fevzi Turanoğlu,  AK Parti Pülümür İlçe Başkanı Yılmaz Kılıçoğlu, İlçe Jandarma Komutanı  Jandarma Üsteğmen Zeyit  Tolu, İlçe Emniyet Amiri, Pülümür Özel İdare Müdürü Mustafa Kuzu  da katıldı. .

Muhtarlar toplantısında, mahalle ve köylerin sorunları masaya yatırıldı.

Toplantıda, hizmetlerin geliştirilmesi amacıyla muhtarların,  mahalle ve köylere ilişkin talep, sorun ve çözüm önerilerinin  değerlendirildiği  belirtildi.

(Pülümür Haber, 21 Ekim 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir