ERSİN BİLGE-OVACIK AFİŞİ

(Pülümür Haber)

“Eşekli Dostoyevski”  Yazar Ersin Bilge, Ovacık’ta. Ovacık Belediyesinin konuğu olarak ilçeye gelen Ersin Bilge, 15 Ekim’de Ovacık Belediyesinin düzenlediği etkinlikte halkla buluşacak.  

Yazar Ersin Bilge, Ovacık’ta.  Ovacık Belediyesi, bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapıyor. İlk etkinlik bugün Yeşilyazı YİBO’da gerçekleştiriliyor.  Melis Doğan,  Yeşilyazı YİBO resim atölyesinde öğrencilerle bir araya geliyor.

Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül

Ersin Bilge, Ovacık’ta çeşitli etkinliklere katılıyor.  Eşekli Dostoyevski   Ersin Bilge,  15 Ekim’de Ovacıklılarla buluşuyor. 

Ersin Bilge, Ovacıklı çocuklarla bir arada.

Yazar Ersin Bilge,  15 Ekim’de  saat 16.00’da Ovacık Belediyesi önünde kitaplarını imzalayacak.

Ersin Bilge, kitap dağıtımının ardından Belediye Düğün Salonunda, saat 16.30’da Yazar Metin Aktaş’ında katılacağı programda okurlarıyla söyleşecek.  Programda  Melis Doğan, Bilge Rozay ve Tolga Akgül de yer alacak.

Ersin Bilge, Ovacık programıyla ilgili bir açıklama yaptı. Bilge, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “Bu evrende sizlerle birlikte yaşamaktan çok mutluyum! Ben sizlerle birlikte varım! Bugün yaşanmışlıklarımın üzerine bir yaş daha koyacağım. Yüreğim bedenim insan seline ve sevgisine akmakta. Sağlığım yerinde. Üçüncü kitabımı yazıyorum! Binlerce öğrencilerin hayalleri içinde kendimi yaşadım! Umarım daha binlercesine ulaşırım. Türkiye’nın  ” EŞEKLE GELEN DOSTOYEVSKİ”si  olarak. Dersim Munzur Baba’dan sevgiler.”

(Pülümür Haber, 14 Ekim 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir