KAYMAKAM MEHMET ANIL ÇOLAK

(Pülümür Haber)

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Pülümür Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak, gün dolaysıyla bir mesaj yayımladı. Pülümür Kaymakamı, mesajında, tecrübeleriyle geleceğe ışık tutan yaşlılara sağlıklı ve mutlu ömür dileğinde  bulundu. 

Pülümür Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri, ilçede yaşayan yaşlıların kapısını çaldı, taleplerini kayıt altına aldı.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü, yurt genelinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Pülümür Kaymakamı Mehmet   Anıl Çolak, Yaşlılar Günü’nü, yayımladığı mesajla kutladı.

Pülümür Kaymakamlığı, ilçede yaşayan yaşlıların kapısını çaldı, sorunlarına kulak verdi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçedeki yaşlıların sorun ve talepleri için sahaya indi.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla  yayımladığı mesajda şu ifadelere yer  verdi:

“Geçmişin tecrübeleri ile geleceğimize rehberlik eden değerli büyüklerimizin, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz.”

(Pülümür Haber, 2 Ekim 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir