(Pülümür  Haber)

19 Eylül  Gaziler Günü, Pülümür’de düzenlenen törenle kutlandı. Pülümür Hükûmet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Pülümür Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Pülümür Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akdağ, kurum yöneticileri, gaziler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.   

Pülümür İlçe Protokolü, Ata’ya saygı duruşunda.

Pülümür, 19 Eylül Gaziler Günü’nü törenle kutladı.  Pülümür Hükûmet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene İlçe Protokolü, gaziler, gazi ve şehit yakınları, siyasi parti temsilcileri  ile vatandaşlar katıldı. 

Kaymakam Mehmet anıl Çolak, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma programına  Pülümür Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Pülümür Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akdağ, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Zeyit Tolu, Pülümür İlçe Emniyet Amiri Mehmet Özdemir, kurum yöneticileri, AK Parti Pülümür İlçe Başkanı Yılmaz Kılıçoğlu, CHP Pülümür İlçe Başkanı Haydar Keleş, Tunceli İl Genel Meclis Üyeleri Meftun Kılıç ve Fevzi Turanoğlu, gaziler, gazi ve şehit yakınları ile  vatandaşlar katıldı.   

Pülümür Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak ve Pülümür Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akdağ, gazi, gazi ve şehit yakınlarıyla görüştü.

Tören kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenkler konuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, İlçe Protokolü, gaziler, gazi ve şehit yakınları Kaymakam Mehmet Anıl Çolak’ın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazi, gazi ve şehit yakınlarını kaymakamlıkta ağırladı. Programa Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun ve Pülümür Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akdağ da katıldı.

(Pülümür Haber, 20 Eylül 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir