MEHMET ÖZDEMİR

Ovacık Fayı ile Kuzey Anadolu Fayı’nın birleştiği alanda yer alan Pülümür’de bugün gerçekleşen deprem,  vatandaşları kaygılandırdı.  Merkez üssü Pülümür olan deprem, saat 16.44’te gerçekleşti. Prof. Dr. Naci Görür,   bölgede olası depremlere  karşı uyarılarda  bulunuyordu. Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu,  Pülümür’de can ve mal kaybı olmadığını dile getirdi.

Pülümür, bugün sarsıldı. Merkez üssü Pülümür olan 4.1 büyüklüğündeki deprem, Prof. Dr. Naci Görür’ün konuyla ilgili uyarılarını akla getirdi. Prof. Dr. Görür, uzun süredir bölgede yaşanabilecek   olası depremler konusunda uyarıcı  bilgiler paylaşıyordu. 

Prof. Dr. Naci Görür, bölgede yaşanabilecek olası depremler konusunda uzun süredir uyarılarda bulunuyor.

Prof. Dr. Naci Görür’ün  dikkat çektiği Ovacık ve Kuzey Anadolu Faylarında biriken enerji,  bölge sakinlerini kaygılandırıyor.

Bugün gerçekleşen deprem, bölgede tedirginliğe yol açtı. İl dışında yaşayan Pülümürlüler, ilçe merkezi ya da köylerdeki yakınlarına ulaşarak bilgi aldı.

Pülümür’de  saat 16.44’te gerçekleşen deprem, tedirginlik yarattı. 

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu,  konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, depremde can ve mal kaybına ilişkin herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığını belirtti.

(Pülümür Haber, 16 Eylül 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir