(Pülümür Haber)

Eski Tunceli Valisi, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Ovacık’ta zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ömer Eroğlu, Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Aykanat, Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş için taziye mesajı yayımladı. Vali Özkan, şehitlere rahmet, yaralı askere şifa dileğinde bulundu.

Eski Tunceli Valisi, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Ovacık’ta zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan  Jandarma Uzman Çavuş Ömer Eroğlu, Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Aykanat, Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş için taziye mesajı yayımladı.

Vali Özkan, şehitlere rahmet, yaralı Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Koyuncu‘ya şifa dileğinde bulundu.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Ovacık’ta şehit düşen askerlerle ilgili yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer  verdi:

“Tunceli Ovacık’ta görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucunda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ömer Eroğlu, Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Aykanat, Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş’e Allah’tan rahmet,  ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerimize acil şifalar diliyorum.

Şehitlerimizin ruhları şad, cennet makamı âli olsun.

Milletimizin başı sağ olsun.”

(Pülümür Haber, 8 Eylül 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir