(Pülümür Haber)

Pülümür Kaymakamı Mehmet  Anıl Çolak, köy ziyaretlerine başladı. Kaymakam, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Zeyit Tolu’yla birlikte Mutu, Salkımözü ve Doğanpınar köylerinde temas ve incelemelerde bulundu. Kaymakam ve Jandarma Komutanı, Pülümür köylüsüyle buluştu.

Pülümür Kaymakamı Mehmet  Anıl Çolak, Pülümür köylüsüyle bir araya gelmek için sahaya indi. Kaymakam, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Zeyit Tolu’yla birlikte Mutu Jandarma Karakolunu ziyaret etti. Karakolda görev yapan Mehmetçikle bir araya gelen Kaymakam ve İlçe Jandarma Komutanı, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Kaymakam Mehmet Anıl Çolak ve Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Zeyit Tolu,  Salkımözü köylüsüyle bir araya geldi. Kaymakam ve Jandarma Komutanı, Salkımözü’nde yapımı devam eden su deposunda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak, Salkımözü köylüsüyle buluştu.

Pülümür Kaymakamı ve İlçe Jandarma Komutanı,  Doğanpınar köylüsüyle buluştu, köyde yapımı devam eden  23 konutta incelmelerde bulundu. 

Pülümür Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak, Doğanpınar köyünde köylülerle bir arada.

Pülümür Kaymakamı Mehmet Anıl Çolak’ın, saha çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.

Kaymakam Mehmet anıl Çolak ve Jandarma Komutanı Zeyit Tolu, Doğanpınar köyünde yapımı devam eden 23 konutta incelemelerde bulundu.
Kaymakam ve Jandarma Komutanı, Salkımözü’nde yapım çalışmaları devam eden su deposunda incelemelerde bulundu.

(Pülümür Haber, 21  Ağustos 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir