(Pülümür Haber)

Antalya Gündoğmuş Kaymakamlığına atanan Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, veda mesajı yayımladı. Pülümür Kaymakamı, mesajında, Pülümürlü canlarla olan gönül bağının yaşamı boyunca süreceğini  vurguladı. 

Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, ağırbaşlılığı ve çalışkanlığıyla iz bırakan kamu yöneticilerinden.

Pülümür’ün çalışkan Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, ilçeye veda ediyor. Antalya Gündoğmuş Kaymakamlığı görevine atanan Pülümür Kaymakamı, veda mesajı yayımladı. Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal,  mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Pülümürlüler,

İki yıldır onur ve şerefle yürüttüğüm Pülümür Kaymakamlığı görevimden, Antalya ili Gündoğmuş ilçesi Kaymakamlığına atanmam sebebiyle Pülümür ilçemizden ayrılıyorum.

Bir zamanlar terörle, yol kesmeler ve karakol baskınları ile anılan Pülümür ilçemiz, şehit ve gazilerimizin canları pahasına yaptığı emsalsiz fedakârlıklar sayesinde huzur ve güvenle, turizmle, hayvancılık ve tarımla anılır hâle gelmiştir. Bugün yaşanan aydınlık ve huzurlu günlerin asıl mimarı olan aziz şehitlerimizin asil ruhları şad olsun.

Saygıdeğer Pülümürlüler,

Ülkemizin inanç ve kültür dünyasının şekillenmesinde özel bir yeri bulunan Tunceli ilimizin güzide ilçesi Pülümür’de görev yaparken, sadece mesleki görev anlayışıyla değil, aynı zamanda kadim bir ilçenin sorumluluklarını bilerek çalışmaya gayret gösterdim. Görev yaptığım süre içerisinde her zaman, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” yaklaşımıyla hareket etmeye özen gösterdim. Vicdanlı, adil, dürüst, hakkaniyetli, vatandaş odaklı ve halka yakın, dinamik bir yönetici olmaya çaba sarf ettim.

Tunceli’ye görevim sebebiyle geldiğim günden bu yana mahiyetlerinde çalışmaktan onur duyduğum, eserler bırakmama vesile olan Valimiz Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu’na ve Tunceli eski Valisi Sayın Mehmet Ali Özkan’a saygı ve şükranlarımı  arz ederim.

Yine bu zamana kadar yürüttüğümüz  çalışmalarda birlikte görev yaptığımız, Belediye Başkanımız Sayın Müslüm Tosun’a,  Hâkim ve Savcılarımıza, Kurum Amirleri ve onların kıymetli personeline, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, iş insanlarımıza, güvenlik ve asayişin sağlanması için yirmi dört saat esasına göre mevsim ve imkân mefhumu gözetmeden hazır kıt’a vazife eden kahramanlara teşekkür ediyorum.

Özellikle turizm ve hayvancılık noktasında büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşündüğüm bu güzel ilçe, umuyorum ki çok yakın bir gelecekte hak ettiği yerlere erişerek adından gururla söz ettirmeye devam edecektir. Her zaman kalbimin en derininde yaşatacağım Pülümür’den ve Pülümürlülerden ayrılırken, burada verdiğimiz emeklerin ve yapılan hizmetlerin güzel neticelerini görmek, benim için yegâne gurur kaynağı olacaktır.

Pülümür’de yaşadıklarımı kıymetli birer anı olarak sevgiyle, hasretle, özlemle hatırlayacağımı ve Pülümürlü canlarla olan gönül bağımın yaşamımım boyunca süreceğini içtenlikle belirtmek isterim.

Çalıştığım süre boyunca sevgisini yürekten hissettiğim, bizleri bağrına basan, gönlü güzel tüm Pülümürlü hemşehrilerimin kalbimde müstesna bir yeri olduğunu, bundan sonra bulunduğum her yerde bir evi, bir kardeşi olduğunu bilmesini isterim.

Bu duygularla sizlere veda ediyor, hakkınızı helal etmenizi diliyorum.

Hızır yardımcınız olsun.”

Allah’a emanet olun.

(Pülümür Haber, 14 Temmuz 2024)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir