(Pülümür Haber)

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Anneler Günü’nü kutladı. Vali Özkan, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Tunceli Valisi, sağlıklı bir toplumun oluşmasında en büyük pay sahibi olan  annelerin  hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğine dikkat çekerek,  vatanı için canını feda eden kahraman evlatlarının  emaneti  şehit anneleri, gazi anneleri ve tüm annelerin gününü kutladı.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Anneler Günü’nü kutladı. Vali Özkan, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Tunceli Valisi, mesajında, sağlıklı bir toplumun oluşmasında en büyük pay sahibi olan  annelerin  hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğine dikkat çekti.  Vali,  vatanı için canını feda eden kahraman evlatlarının  emaneti  şehit anneleri, gazi anneleri ve tüm annelerin gününü kutladı.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, “Karşılıksız sevgileri, şefkat ve hoşgörüleriyle her daim yanımızda olan, fedakâr annelerimiz…”

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Anneler Günü kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Karşılıksız sevgileri, şefkat ve hoşgörüleriyle her daim yanımızda olan, fedakârlıkları ve emekleri ile bizleri yetiştirerek bugünlere gelmemizin en büyük emek sahipleri kıymetli Annelerimizin, Anneler Günü’nü en kalbî duygularımla kutluyorum.

Dünyaya gözümüzü açtığımız ilk andan itibaren, hayatımızdaki bütün anlamlı zamanlarımızda, ihtiyaç duyduğumuz her anımızda yanımızda olan, sonsuz sabırlarıyla bütün hayatlarını çocukları ve ailelerine adayarak sağlıklı bir toplumun oluşmasında en büyük pay sahibi olan sevgili annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta, vatanı için canını feda eden kahraman evlatlarımızın bizlere birer emaneti olan şehit anneleri olmak üzere, gazi anneleri ve tüm annelerin gününü kutlar; hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sağlık ve mutluluklar dilerim.”

Tunceli Valisi, yaşlı bir kadınla sohbet ederken.

(Pülümür Haber, 14 Mayıs 2023)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir