TUNCELİ VALİSİ MEHMET ALİ ÖZKAN’DAN YENİ YIL MESAJI

(Pülümür Haber)

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Özkan, mesajında, birlik, beraberlik  ve kardeşliğe vurgu yaptı.

2023’e sayılı günler kaldı. Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tunceli Valisi, yeni yıl mesajında,  birlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, yeni yıl kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, etkili saha çalışmalarıyla kentin nabzını tutuyor

“Değerli Tuncelili Hemşehrilerim,

Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yeni umutlarla karşıladığımız 2023 yılının; ümitlerimizin daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı yıl olması hepimizin dileğidir.

Bu vesile ile hizmet etmekten onur duyduğum saygıdeğer Tuncelili hemşerilerimin, şehit yakınları ve gazilerimizin, her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarımızın yeni yılını en içten duygularımla kutluyor; şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm Tuncelili hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

(Pülümür Haber, 29 Aralık 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir