ALİ KOÇ VE UĞUR DÜNDAR, PÜLÜMÜR DEDE KORKUT İLKOKULUNDA 

(Pülümür Haber)

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç,  Yönetim Kurulu üyeleri ve  Gazeteci Uğur Dündar, Pülümür’e geldi. Pülümür’de temaslarda bulunan Koç, Dündar ve beraberindeki  heyet, Pülümür Dede Korkut İlkokulunu ziyaret etti. Ziyarete Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Vali Yardımcısı Osman Şahin, Tunceli İl Millî Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekçi, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun ve  Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurali Özdemir de katıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Gazeteci Uğur Dündar, Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Vali Yardımcısı Osman Şahin, Tunceli İl Millî Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekçi, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun ve  Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurali Özdemir’le birlikte  Dede Korkut İlkokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Pülümür Dede Korkut İlkokulu öğrencileri, çürük raporundan dolayı, iki yıldır Pülümür Gazi Anadolu Lisesinde öğrenim görüyor. Ali Koç’un, Pülümür Dede Korkut İlkokulunun yenilenmesi için destek sunması bekleniyor. 

Pülümür İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurali Özdemir, eğitime destek veren Ali Koç’a teşekkür etti.

(Pülümür Haber, 14 Aralık 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir