(Pülümür Haber)

Pülümür Üçdam Köyü Derviş Gali Dede Aş ve Kültür Evi açıldı.  Açılış törenine Tunceli Valisi  Mehmet Ali Özkan ve protokol üyeleri ve vatandaşlar  katıldı.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Üçdam Köyü Derviş Gali Dede Aş ve Kültür Evinde Tunceli İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Arslan ve Üçdam Köyü Muhtarı Bülent Can tarafından karşılandı

Pülümür Üçdam köyü, kültür  ve aş evine kavuştu. 2020 yılında Ali Keskin ve yakınları tarafından yaptırılan  Üçdam Köyü Derviş Gali Dede Aş ve Kültür Evi,  son eksiklikler giderildikten sonra hizmete açıldı.  

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan tarafından hizmete açılan  Üçdam Köyü Derviş Gali Dede Aş ve Kültür Evinde düzenlenen tören, protokol üyeleriyle vatandaşları bir araya getirdi.

Pülümür Üçdam Köyü Derviş Gali Dede Aş ve Kültür Evi hatırası

Pülümür Üçdam Köyü Derviş Gali Dede Aş ve Kültür Evinin açılış törenine  Tunceli İl Emniyet  Müdürü Tolga Yılmaz, Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Pülümür İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can, Pülümür İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Fatih Başdemir, Tunceli İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Arslan ve vatandaşlar katıldı.

Pülümür Üçdam Köyü Derviş Gali Dede Aş ve Kültür Evininiin açılışını Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan yaptı
Tunceli Valisi Mehmet Ai Özkan, Üçdam köylüleriyle sohbet etti

(Pülümür Haber, 18 Ağustos 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir