(Pülümür Haber)

Bugün Anneler Günü…   Dünya sarı öküzün değil, annelerin sırtında…  Dünya’yı omuzlayan annelere bir ömür boyu borçluyuz. Tunceli  Valisi Mehmet Ali Özkan,  Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Özkan, mesajında, anneliğin, karşılıksız sevginin en güzel örneği olduğunu belirtti.

Anneler Günü çeşitli etkinliklerle  kutlanıyor.  Tunceli  Valisi Mehmet Ali Özkan,  Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tunceli Valisi, mesajında,  anneliğin,  yeri  doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biri olduğunu ifade etti:

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan,  şehit yakını  Güllüşan Gül’’ü, Mazgirt Akdüven köyü Dedebağ mezrasındaki evinde ziyaret etmişti

Tunceli Valisi  Mehmet Ali Özkan’ın Anneler Günü  mesajı:

“Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimizdir.

Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa tüm varlığını adayan annelerimiz dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygularını taşırlar.

Tunceli Valisi Mehmet ali Özkan, Tunceli Huzurevinde kalan bir anneyle

Bu duygu ve düşüncelerle başta, vatanı için canını feda eden kahraman evlatlarımızın bizlere birer emaneti olan şehit anneleri olmak üzere, gazi anneleri ve tüm annelerin gününü kutlar; hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sağlık ve mutluluklar dilerim.”

Vali Özkan, Tunceli Huzurevinde

(Pülümür Haber, 8 Mayıs 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir