YARIN 23 NİSAN/TUNCELİ VALİSİ MEHMET ALİ ÖZKAN’IN 23 NİSAN MESAJI

(Pülümür Haber)

Yarın 23 Nisan…  Tunceli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamaya hazır. Tunceli Valisi, 23 Nisan’la ilgili bir mesaj yayımladı.  Vali Özkan, mesajında, çocukların sevincini ve coşkusunu paylaşmaktan mutlu olduklarını ifade eti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk (Emperyalizme karşı Asya’nın gururu)

Emperyalist işgale karşı verilen mücadelenin karargâhı olan Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kuruluşunun üzerinden  102 yıl geçti.  23 Nisan 1920, bazı tarihçiler tarafından Cumhuriyetin  kuruluş tarihi olarak kabul ediliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı,  Cumhuriyet Devriminin Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı.

Tunceli, 23 Nisan için tüm hazırlıklarını tamamladı. Okullar süslendi, minikler son provalarını yaptı. Kent, yarın 23 Nisan coşkusunu yaşayacak.

Vali Mehmet Ali Özkan ve eşi Arzu Özkan, çocuklarla bir arada

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan,  23 Nisan’da  çocukları unutmadı.  Vali Özkan, 23  Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak,  çocukların sevincine ve coşkusuna ortak oldu.

Vali Mehmet Ali Özkan’ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

 “Millî egemenliğimizin sembolü, kurtuluş mücadelemizin ve demokrasi tarihimizin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102’inci yılını kutluyor olmanın gururunu yaşıyor, yarının büyükleri siz çocuklarımızın sevincini ve coşkusunu paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Sevgili Çocuklar,

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı kutluyor, bugünlerde emeği olan,  bugünlerde yüreği olan başta Cumhuriyetimiz ’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, ülkemizin ve bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Bayramınız kutlu olsun.”

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan
Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan
Vali Mehmet Ali Özkan, İl Jandarma Komutanı Albay Durali Ceylan ve Millî Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekçi, çocuklarla
Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan

(Pülümür Haber, 22 Nisan 2022)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir