(Pülümür Haber)

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan’ın eşi Arzu Özkan ve Tunceli İl Jandarma Komutanı Kd. Jandarma Albay Durali Ceylan’ın eşi Sibel Ceylan, Şehit Uzman Çavuş Burak Tortumlu Kütüphanesinin açılış törenine katıldı. Erzurum Yakutiye  Elektrik Elektronik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen törene, Erzurum Valisi Okay Memiş ve şehit yakınları da  katıldı.

Arzu Özkan ve Sibel Ceylan, Şehit Burak Tortumlu’nun eşi Eda Tortumlu (ortada) ve minik kızı İkra Deren Tortumlu’yla bir arada

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan’ın eşi Arzu Özkan ve Tunceli İl Jandarma Komutanı Kd. Jandarma Albay Durali Ceylan’ın eşi Sibel Ceylan, Şehit Uzman Çavuş Burak Tortumlu Kütüphanesinin açılış törenine katıldı.

Erzurum Yakutiye  Elektrik Elektronik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen törene, Erzurum Valisi Okay Memiş de katıldı.

Arzu Özkan, Şehit Uzman Çavuş Burak Tortumlu’nun annesi Erengül Tortumlu’ya çiçek sundu

Yakutiye  Elektrik Elektronik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açılan kütüphanede, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu‘nun 2014’te kaleme aldığı  “Lodos Kral”  adlı kitabı  da yer alıyor.

Şehit Uzman Çavuş Burak Tortumlu’nun eşi Eda Tortumlu,  kızı İkra Deren Tortumlu, annesi Erengül Tortumlu ve  babası Süleyman Tortumlu’nun da katıldığı törende buruk bir  sevinç yaşandı. Şehit Uzman Çavuş Burak Tortumlu’nun eşi Eda Tortumlu, acı bir sevinç yaşadıklarını belirterek, kurulan kütüphaneden öğrencilerin faydalanacak olmasından mutlu olduklarını dile getirdi.

Şehit Uzman Çavuş Burak Tortumlu, 28 yaşında, evli ve bir çocuk babasıydı
Şehit Uzman Çavuş Burak Tortumlu (26)

Uzman Çavuş Burak Tortumlu (26), 21 Ekim 2021’de, Ovacık kırsalında PKK’lı teröristlerle  çıkan çatışmada yaralanmış, kaldırıldığı Erzincan Mengücek Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit düşmüştü.

Açılışta duygusal anlar yaşandı
İkra Deren Tortumlu, olup bitenlerden habersiz
Törene, Şehit Uzman Çavuş Burak Tortumlu’nun annesi Erengül Tortumlu ve babası Süleyman Tortumlu da katıldı
Erzurum Valisi Okay Memiş, kurdeleyi kesti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir