TUNCELİ VALİSİ MEHMET ALİ ÖZKAN, PÜLÜMÜR’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

(Pülümür Haber)

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Pülümür’de bazı temas ve incelemelerde bulundu. Vali Özkan,  ilçe merkezinde kara yolları ekipleri ve emniyet personeliyle bir araya geldi. Tunceli Valisi, karla mücadele çalışmalarını yerinden inceledi. Tunceli Valisi Özkan,  eski Pülümür YİBO’daki  Jandarma Yol Kontrol Noktasında,  yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi, fedakârlık örneği sergileyen personele kolaylıklar diledi.  Vali Özkan’a, Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun ve Tunceli İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz  eşlik etti.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, yoğun kış koşullarının hüküm sürdüğü bölgede saha çalışmalarına devam ediyor.  Tunceli Valisi,  Pülümür’de bazı temas ve incelemelerde bulundu. Vali Özkan,  ilçe merkezinde kara yolları ekipleri ve emniyet personeliyle bir araya geldi. Tunceli Valisi, karla mücadele çalışmalarını yerinden inceledi.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan’a, Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun ve Tunceli İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz da eşlik etti.

Tunceli Valisi Özkan,  eski Pülümür YİBO’daki  Jandarma Yol Kontrol Noktasında, bir açıklama yaptı.   Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Tunceli Valisi, zor koşullarda  fedakârlık örneği sergileyen personele kolaylıklar diledi.  

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan’a, Pülümür Kaymakamı Emrah Uzun ve Tunceli İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz da eşlik etti
Vali Mehmet Ali Özkan, karla mücadele çalışmalarında görev alan kara yolları çalışanlarına kolaylıklar diledi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir