Şehit Uzman Çavuş Burak Tortumlu, 28 yaşında, evli ve bir çocuk babasıydı

ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ BURAK TORTUMLU ERZURUM’DA SONSUZLUĞA UĞURLANDI

Terör örgütü PKK’ya karşı sürdürülen Eren-7 Operasyonu’nda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu, baba ocağı Erzurum’da sonsuzluğa uğurlandı. Şehit Jandarma Uzman Çavuş için düzenlenen cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan da katıldı.

Şehit Uzman Çavuş Burak Tortumlu’nun cenaze törenine binlerce vatandaş katıldı

Tunceli kırsalında terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu, memleketi Erzurum’da toprağa verildi. 

Eren-7 Operasyonu’nda yaralanan Uzman Çavuş Burak Tortumlu, Erzincan Mengücek Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmış, tüm müdahalelere karşın kurtarılamamıştı. Mercan Dağı’nda çıkan çatışmada iki terör örgütü üyesi etkisiz hâle getirilmişti.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu için bugün memleketi Erzurum’da cenaze töreni düzenlendi.  Cenaze törenine binlerce vatandaş katıldı. Şehit Uzman Çavuş,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan’ın da katıldığı cenaze töreninin ardından sonsuzluğa uğurlandı.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, şehit Uzman Çavuş Burak Tortumlu’nun ailesine başsağlığı diledi

Tunceli 2. Jandarma Komando Özel Harekât Tabur Komutanlığında sözleşmeli Sıhhiye Uzman Çavuş olarak görev yapan  Şehit Burak Tortumlu, 28 yaşındaydı. Evli ve bir çocuk babası olan Şehit Uzman Çavuş’un, kısa bir süre önce gittiği memleketi Erzurum’dan Tunceli’ye döndüğü öğrenildi.  

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin cenaze törenindeydi
Şehidin baba ocağına ateş düştü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir