(Pülümür Haber)

Erzincan Valisi Mehmet Makas,  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şubesinin düzenlediği aşure programına katıldı.  Programda, Erzincan Belediye Başkanı  Bekir Aksun, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Altıntaş, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şube Başkanı Sadık Düzgün ve  siyasi parti temsilcileri de  yer aldı.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şubesi Cumhuriyet Mahallesi Cemevi (İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır)

Erzincan Valisi Mehmet Makas,  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şubesinin düzenlediği aşure programına konuk oldu. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şubesi bünyesindeki Cumhuriyet Mahallesi Cemevinde gerçekleştirilen aşure programına  Erzincan Belediye Başkanı  Bekir Aksun, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Altıntaş, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Aksu, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şube Başkanı Sadık Düzgün, demokratik kitle örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar  katıldı.  

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve beraberindeki heyet, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şubesinde yönetici ve vatandaşlarla tokalaştı

Programda Vali Mehmet Makas ve  protokol üyeleri, vatandaşlara aşure ikram etti.  Erzincan Valisi Mehmet Makas, programda bir konuşma yaptı. Erzincan Valisi, Muharrem ayı dolayısıyla tutulan oruçların, yapılan duaların kabul olmasını diledi. Vali,  Erzincan’da birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşandığını, aşure günlerinin  bu birlik, beraberlik ve kardeşliği daha da pekiştirdiğini ifade etti.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, vatandaşlara aşure ikram etti
Erzincan Valisi Mehmet Makas, vatandaşlara aşure ikram etti
Erzincan Valisi Mehmet Makas, birlik, beraberlik ve kardeşliğe vurgu yaptı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir