(Pülümür Haber)

Esenevler Köyü Şehit Serkan Atmaca Kültür ve Cemevinde yürütülen bakım-onarım çalışmaları tamamlandı. Cemevinin iç cephe boyası yapıldı, halıları yıkandı.   

Tercan Esenevler Köyü Şehit Serkan Atmaca Kültür ve Cemevi  Başkanı İmam Düz, çalışmaya katkı sunan köylülere teşekkür etti.

Tercan Esenevler Köyü Cemevi

Esenevler Köyü Şehit Serkan Atmaca Kültür ve Cemevinde bir süre önce başlanan bakım-onarım çalışmaları tamamlandı. Çalışmaya köylüler karşılıksız katkı sundu.  Tercan Esenevler köylüleri, cemevini  pırıl pırıl yaptı.  Tercan Esenevler Köyü Cemevi Başkanı İmam Düz,  emek veren köylülere teşekkür etti.

Tercan Esenevler Köyü Cemevi Başkanı İmam Düz

Tercan Esenevler Köyü Cemevinin boya ve badana  işi için köylülerden Hüseyin Düz, maddi destek sağladı. Eksiklikler, köylülerin katkısıyla giderildi. Köylülerden Hüseyin  Altay  ile Metin Altay, cemevinin iç cephe boya işini üstlendi. Hüseyin ve Metin Altay, boya işçiliğini ücretsiz yaptı.  Cemevinin halıları köylü  kadınlar tarafından yıkandı.

Hüseyin Düz, cemevinin boya ve badanası için maddi destek sundu

Tercan Esenevler Köyü Cemevi Başkanı İmam Düz, cemevinde yürütülen çalışmalara destek sunan Hüseyin Düz, Hüseyin  Altay,   Metin Altay ve diğer köylülere teşekkür etti.

Metin Altay, cemevini ücretsiz boyadı
Metin Altay, cemevini karşılık gözetmeksizin boyadı
Tercan Esenevler Köyü Cemevi
Tercan Esenevler Köyü Cemevi Kütüphanesi
Tercan Esenevler Köyü Cemevi pırıl pırıl
Tercan Esenevler Köyü Cemevi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir