PERTEK TOZKOPARAN KÖYÜ ÇOCUK PARKINA KAVUŞTU

(Pülümür Haber)

Tunceli Valisi Mehmet Al Özkan, Pertek Tozkoparan köylülerinin çocuk parkı talebi için harekete geçti. Vali’nin girişimleri sonucu, hayırsever bir iş insanı, babası merhum Muzaffer Gültekin anısına köye çocuk parkı yaptırdı.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Pertek Tozkoparan köylülerinin çocuk parkı talebine kayıtsız kalmadı. Tozkoparanlı çocuklar, çocuk parkına kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Vali Mehmet Ali Özkan, 22 Haziran’da Tozkoparan Höyüğü’de kazı çalışmalarını başlatmış, o gün köylülerle bir araya gelmişti. Tozkoparanlı köylüler, Vali Özkan’a, çocuk parkı talebini iletmişti.

Tunceli Valisi, köylülerin park talebi için harekete geçti. Vali, park yapımı için girişimlerde bulundu. Vali’nin girişimleri sonucunda hayırsever bir iş insanı babası anısına çocuk parkı yapımını üstlendi.

Tozkoparan Köyü Cemevi önüne, merhum Muzaffer Gültekin anısına yapılan park hizmete açıldı. Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, parkın yapımını üstlenen iş insanına ve Pertek Kaymakamı Muhammed Emin Nasır’a teşekkür etti.

(Pülümür Haber, 4 Ağustos 2021)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir